Burak Yilmaz Lille : Officiel : Burak Yilmaz débarque à Lille - BeSoccer - Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına.

Burak Yilmaz Lille : Officiel : Burak Yilmaz débarque à Lille - BeSoccer - Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına.. 8 maçta 4 gol mücadelenin geri lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Milli golcü fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Lille forması da bi başka yakışmış be kralım. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim fransız ekibi lille, beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcu burak yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Son dakika... Burak Yılmaz, Lille ile anlaştı! - Tv100 Spor
Son dakika... Burak Yılmaz, Lille ile anlaştı! - Tv100 Spor from i.tv100.com
Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim fransız ekibi lille, beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcu burak yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı.

Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor.

Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Lille'de forma giyen diğer milli futbolcular. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı.

Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı.

Burak Yilmaz arrive à Lille ce soir | Le petit Lillois
Burak Yilmaz arrive à Lille ce soir | Le petit Lillois from www.lepetitlillois.com
Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. 8 maçta 4 gol mücadelenin geri lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Burak yılmaz, beşiktaş'tan 1 milyon euro alacağından vazgeçti ve bedelsiz olarak yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille'e transfer oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim fransız ekibi lille, beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcu burak yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına.

Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken;

Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Lille'de forma giyen diğer milli futbolcular. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Fransa'da burak yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek.

Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi.

LOSC sign Turkish hitman Burak Yilmaz
LOSC sign Turkish hitman Burak Yilmaz from www.ligue1.com
Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. 8 maçta 4 gol mücadelenin geri lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Lille'de forma giyen diğer milli futbolcular.

Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st.

Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Milli golcü fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. When burak yılmaz made the world admire him in lille osc. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Lille'in son maçında 2 gol atan milli futbolcu için belediye böyle devam ederse burak'ın heykelini yapacağız paylaşımını yaptı. Dakikada burak yılmaz sahneye çıktı ve lille adına eşitliği yakaladı. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Lille'de forma giyen diğer milli futbolcular. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı.

Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu burak yilmaz. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı.

Post a Comment

0 Comments